KrisTýnin svět

středa, listopadu 15, 2006

Naprosto nebulvární zpráva o SuperStar

Z článků v časopisech a na internetu můžete získat dojem, že rozlučkový večírkek pro právě vypadlého soutěžícího je nějaká divoká party. Ve skutečnosti jde spíš o pracovní a poměrně krotkou zábavičku.

Takže reálná fakta. Rozlučkové party se konají v k.u. baru v Praze v Rytířské. Obvykle jako první dorazí novináři. Ti pak sedí a popíjejí a čekají na soutěžící, kteří se obvykle objeví až po jedenácté. V té době už nejsou tak uplakaní ani rozrušení jako je vidíte v přímém přenosu, protože už po přenosu si musí vybrat písničky na další kolo a tím pádem mají jiné starosti.

V baru obvykle posedávají po sedačkách, mluví s novináři, baví se s kamarády nebo se sebou navzájem. Občas vykouknou ven, kde sem tam postávají nějací fanoušci, podepíšou se a pokecají i s nima. V baru je obvykle narváno a děsnej randál (fakt děsnej!). Nevím jestli už stárnu, ale hudba vyšponovaná tak, že neslyšíte vlastního slova, natož slova někoho jiného, je mi nepříjemná. Tedy narváno je hlavně okolo soutěžících, protože spolu s nimi se pohybuje hrozen fotografů, krz které je nutno se proboxovat.

A jací jsou sami soutěžící? Řekla bych úplně normální. Zatím nezatížení hvězdnými manýry, fajn a ochotní. Na Leoně je vidět, že je starší a už docela ví, o čem to v showbyznisu je. David Spilka je povídavej kluk, radost každého novináře. Ochotně a hlavně zajímavě odpovídá. Bára je mi hrozně sympatická, k tomu se musím přiznat. Zbyněk je doopravdy tak plachý, jak vypadá v televizi. Tedy alespoň z něj mám ten pocit.


Připadalo vám mé vylíčení skutečnosti nezajímavé, no ale je pravdivé. Tedy já obvykle odcházím na noční tramvaj krátce po půlnoci, takže je možné, že jakmile za mnou zaklapnou dveře, rozbalí to všichni do vysokých obrátek. Dojde na sex, drogy a násilí... Ale moc tomu nevěřím :)

0 Comments:

Okomentovat

<< Home