KrisTýnin svět

čtvrtek, prosince 21, 2006

Grindhouse (2007)

Fanoušci seriálu Lost a Charmed se můžou těšit, že příští rok uvidí své oblíbence v jednom filmu. Rose McGowan (Paige) a Naveen Andrews (Sayid) si spolu zahrají ve společném projektu dvou (velmi mírně řečeno) ulítlých režisérů Roberta Rodrigueze a Quentina Tarantina pod názvem Grind House. Půjde o dvojfilm v duchu těch nejdrsnějších béčkových nářezů. Pod společným názvem nás tak čekají dva šťavnaté hodinové kusy proložené navíc trailery na další fiktivní béčkové filmy.


Zatímco Tarantinova troška do mlýna se jmenuje Dead Proof a bude vyprávět o zabijákovi, který své oběti likviduje autem (což rozhodně není čistá práce), Robert Rodriguez nás ve svém Planet Terror vezme na cizí planetu, jejíž svět se podobá tomu našemu - je ale o dost drsnější. Rodriguez má už svůj díl práce za sebou, Tarantino teprve začal točit.
Pokud máte rádi béčkové horory jako je Od soumraku do úsvitu říznuté ještě béčkovějšími akčními filmy, kde se krev valí v podobě vln tsunami a humor je černější než karvinský horník po šichtě, máte se na co těšit. Pokud vám tento žánr nic moc neříká, věřím, že stejně rádi uvidíte Rose na velkém plátně. Konec konců naposledy jsme tuto šanci měli před dávnými lety (1997? asi), když si tehdy ještě pubertální Rose střihla roličku Tatum Ridleyové v – světe div se, ale také hororu – Vřískot.

Čekáte trailer? Tak to čekáte správně. Stahujte zde.




border="0"> face="Arial" size="1">






A protože jde o mého favorita Sayida, už si připravuju slintáček.


Pro zajímavost: Tohle info jsem nezávisle na sobě objevila na zahraničních stránkách k seriálu Lost (kde se rozplývali nad obsazením Naveena) a na stránkách věnovaných Charmed (kde naopak pochopitelně jásali nad Rose). A teprve po drahné době se mi to v mozku správně propojilo (jé, ono jde o jeden film). :)

0 Comments:

Okomentovat

<< Home